O nama

      Poliklinika "VARNAVA" je jedna od prvih osnovanih privatnih poliklinika u Nišu. Predstavlja specijalizovanu medicinsku ustanovu koja u svom radu primenjuje najmodernija dostignuća medicinske nauke. Već dugi niz godina uspešno tretira sve bolesti kod pacijenata svih starosnih dobi.

      Najbolji rezultat su desetine hiljada zadovoljnih pacijenata i velika reputacija u zemlji. Dobra, kvalitetna usluga i široka radna paleta nalaza dovode nam pacijente i iz drugih opština Niškog regiona.

      Saradnja sa poznatim svetskim institucijama i višemesečni boravci na različitim programima usavršavanja učinili su da doktori koji predvode ovu kliniku predstavljaju eminentne stručnjake u zemlji i inostranstvu. Stalno praćenje trendova, omogućili su primenu najnovijih dostignuća iz oblasti medicine na našim prostorima. U poliklinici se primenjuje koncept multidisciplinarnosti u čijim okvirima se izvode i dijagnostičke i konsultativno-specijalističke aktivnosti.

      Poliklinika "Varnava" je potpuno opremljena za bezbedno izvođenje metoda iz oblasti interne medicine, pedijatrije, hirurgije i neuropsihijatrije. Korišćenjem moderne opreme prikupljaju se podaci koji omogućuju pouzdanu dijagnozu i adekvatnu terapiju.

 

      Varnava, jedan od Hristovih apostola, postradao oko 62. Godine nove ere.

      „Na mestu gde počivahu mošti svetog apostola Varnave, zbivahu se divna čudesa: bolesnik koji slučajno prenoći na tom mestu dobi zdravlje! Kada se to proču donošahu mnoge bolesne i raslabljene i svi potpuno isceljivahu i vraćahu se zdravi domovima svojim. Tamo hromi dobivahu hod, slepi vid, bolesni isceljenje...

      ...i to mesto nazvahu „Mesto zdravlja“